Acest articol este unul diferit de cele de pana acum. Are rolul de a va anunta, pe cei care nu stiti, ca din luna februarie a acestui an, dar din martie cu mai multa certitudine, am pus bazele unui proiect muzical. Ideea de proiect este inclusa pana si in nume, acesta fiind Wireless project. Proiectul se realizeaza in colaborare cu Mihai Serbov, el se ocupa cu liniile melodice, eu ( Raluca Sandu ) ma ocup cu scrierea textelor iar ulterior ni s-a alaturat si Cristina Pavel care se ocupa cu interpretarea textelor.
Am creat si un blog care este moderat tot de mine :
http://wirelessproject.wordpress.com
si un cont de youtube pe care gasiti maruntele noastre realizari de pana acum : http://www.youtube.com/user/WirelessProject
Pe blogul mentionat gasiti diferite anunturi legate de ceea ce facem dar si directionari catre alte conturi cum ar fi cel de facebook, posibilitatea de a descarca melodiile de pe muzicabuna.ro, puteti vedea cum aratam si citii un scurt istoric al modului in care s-a format Wireless Project.
Teoretic ar trebuii sa gasiti melodiile si pe trilulilu.ro fiindca le-am incarcat si acolo dar pentru ca inca nu se stie de noi si nu suntem cautati, exista posibilitatea de nu aparea la rezultate.
Pentru ca asa e frumos, avem si un partener media de a carui promovare ne bucuram si pe care il gasiti de asemenea pe blog. Acesta este RadioClasic, un radio de bun gust si muzica de calitate.
In loc de incheiere, as vrea sa fac o adresare catre cei care imi citesc blogul. Stiu ca sunteti 3 care ati dat subscribe si va multumesc pentru asta, daca mai sunteti si altii care ma urmariti prin intermediul acestui site, va multumesc si voua si mi-ar placea sa stiu de voi, nu neaparat prin acel subscribe ci macar printr-un feedback pe paginile : http://www.facebook.com/pages/Astept-Raspuns/174497642594397 si http://www.facebook.com/pages/Wireless-project/185765818133123

Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa. De asemenea va transmit ca indata ce scap de sesiune voi revenii cu un nou articol de genul celor cu care v-am obisnuit pana acum.

Cu drag Raluca Sandu aka raluthewriter

Ralu The Writer Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *