Concert caritabil – Narcis Ianau/ Adevar si provocare

Pe data de 26 august 2011 Narcis Iustin Ianau urma sa sustina un concert caritabil pentru copii cu autism in Parcul Catedralei din Bacau, eveniment organizat de Salonul de Piane din Bacau. Acest lucru se datoreaza in principal sustinerii pe care a primit-o din partea echipei de la Salonul de Piane si de  popularitatea castigata in urma concursului ,, Romanii au talent’’.

Cu toata miscarea pozitiva a mass mediei fata de Narcis Ianau, in urma participarii cu succes la concursul mai sus mentionat, dupa ce si-a mancat painea din apreciera pe care o are publicul fata de el, presa si-a descoperit inca odata adevarata fata. Motivul ? Cu o zi inainte de a avea loc evenimentul caritabil, Narcis Ianau s-a vazut nevoit sa-si anunte absenta de la  concert cu toate ca a fost pus cap de afis. Astfel lucrurile au inceput sa ia o intorsatura cu totul neasteptata, anume ca toti cei care l-au sustinut pana in acel moment – presa, organizatorii etc – s-au revoltat si au inceput concursul ,,cine arunca mai tare piatra’’ atat pe bloguri cat si in ziare si la tv. Dar sa vedem a cui vina este defapt ? Este normal ca o intreaga echipa sa-si bazeze evenimentul pe succesul unui elev de 16 ani ? sau era mai normal sa aiba unul, doua planuri de rezerva si sa-l promoveze si pe el cantand poate, al doilea dupa un/o  artist/a deja consacrat/a. Dar stati…ca aici intram in alta controversa…nu prea mai canta nimeni pentru cei aflati la nevoie. Astfel acum se arunca acuze deoarece se spune ca mereu e mai usor sa  intorci degetul dinspre tine catre celalalt. Pornind de la ideea ca succesul nu aduce prietenii de durata, vedem in numele tuturor celor care pana ieri il laudau si acum i-au adus denigrari cat de usor i se intoarce spatele, ca sa ne miram mai tarziu ca ni-l fura altii.  Asadar presa a dovedit inca odata calitatea sa de yoyo deoarece se duce si se intoarce la o singura miscare de deget.

P.s. Cu toata aprecierea pe care o am fata de Salonul de Piane din Bacau pentru activitatea sa, acest articol trebuie sa aduca in prim plan nu doar ideea de yoyo a presei si fragilitatea colaborarii ci mai mult, faptul ca  niciodata nu trebuie sa intri in joc cu toti pionii si doar un singur ,,rege” chiar daca e hiperbolizata comparatia. Intotdeauna e nevoie si de regina ! Deci intotdeauna conducatorii trebuie sa fie doi ! in caz ca unul pica…

Update : In urma unor cercetari mai adanci pot confirma cu usurinta ca Narcis Ianau are toate motivele necesare pentru a-si justifica gestul si ca ,,gafa” aparenta de acum compenseaza urmarile, daca acestea vor fi pe masura asteptarilor, dupa cum ne incredem.