Insa cea care s-a ocupat concret de realizarea forumului este Laiu Eliza, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau, sectia matematica-infromatica.

Astfel ca de acum inainte puteti fi la curent cu cele mai noi informatii despre Narcis Ianau pe forumul http://narcisiustin.motionsforum.com creat la ideea fanilor pentru a purta discutii intr-un cadru mai organizat si pentru a arhiva oarecum toate informatiile care vor aparea despre privighetoarea din Bacau.

O alta serie de informatii au facut deja inconjurul lumii, anume ca Narcis Ianau va fi prezent la concursul Io canto nu ca participant ci ca invitat alaturi de o personalitate a muzicii, anume Al Bano.

Micul contratenor ne tine dintr-o surpriza in alta. Asadar trebuie sa ne asteptam de acum ca tot ce va intreprinde el, va aduce mereu ceva neasteptat publicului larg.  Speram doar ca neasteptatul sa fie mereu unul pozitiv.

Inregistrarea emisiunii o veti gasi pe forum in cazul in care nu aveti posibilitatea sa urmariti emisiunea in transmisie directa.

Ralu The Writer Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *