Narcis Iustin Ianau si Al Bano – La Io canto !!

Narcis Iustin Ianau a reprezentat cu succes Romania inca odata,  la concursul Io canto difuzat pe Canale 5,  aseara la ora 22 : 30, ora Romaniei, si nu oricum ci alaturi de o alta mare voce anume Al Bano.

A dovedit in atatea alte ocazii in propria sa tara ca poate reprezenta Romania oriunde in lume, cu toate astea scepticii, dar mai ales cei care ar fi trebuit sa il sustina si sa prezinte informatii reale si verificate, s-au grabit in a face speculatii si in a creea un articol fals in ceea ce-l priveste pe tanarul Narcis Ianau.

A fost la inaltime, si-a tinut publicul italian si fanii care il urmareau din Romania, cu sufletul la gura, bucurandu-i inca odata cu vocea sa. Momentul sau alaturi de Albano a cuprins doua melodii  Narcis Iustin Ianau & Al Bano- Tu Che M’Hai Preso Il Cuor & O sole mio. Inregistrarea a fost facuta de Laiu Eliza, care reuseste sa fie omul  potrivit in momentul potrivit. Este cea mai la indemana inregistrare pana in acest moment.  Narcis Iustin a  fost comparat cu Farinelli si Callas, iar lista poate continua din partea altora.

Io canto, a fost inca un moment benefic carierei sale. O alta ocazie de a uimii lumea intreaga cu vocea sa exceptionala. Un eveniment in care se poate citii cu usurinta faptul ca este intr-o evolutie continua din punct de vedere artistic,  crescand in ochii lumii din toate punctele de vedere.