Post aniversare :)

A fost placut.  Deja am 21 de ani si o zi. Cred ca aveam vreo 18 sau 19 cand am inceput sa lucrez la acest blog. N-as avea destule cuvinte sa descriu in detaliu ziua de ieri.  Ceea ce pot totusi sa spun este ca va multumesc tuturor celor care mi-ati transmis urarile voastre atat pe facebook cat si la telefon sau fata in fata. Am fost felicitata de persoane de la care nu speram si am fost omisa de persoane de la care speram sa nu fiu. Cred ca cele mai placute momente cu privire la orice aniversare este sa simti caldura oamenilor si faptul ca exista acea data in an in care lumea isi aminteste de tine mai mult decat de obicei.

Unul din cele mai placute cadouri este melodia pe care au facut-o colegii mei de la Wireless Project pentru mine. E o melodie simpla, frumoasa, cu vorbe de care am si avem cu totii nevoie. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost ca majoritatea au fost cadouri de suflet.

Mi-am incheiat ziua mergand la un recital de vioara si pian la filarmonica+ un ultim cadou la intoarcere.

Va multumesc din nou tuturor si sper din suflet ca toate urarile de bine care-au venit catre mine sa se intoarca  iar la voi, inmultite cu 2.