Let’s talk – P…

Let’s talk – Public speaking oportunity

ORGANIZAŢIA STUDENŢEASCĂ TRAIAN LALESCU ( OSTL ) TE INVITĂ LA ,,LET’S TALK’’ – CA SĂ SCAPI DE TRACUL DE PUBLIC –
 Organizaţia Studenţească Traian Lalescu ( OSTL ), liga Facultăţii de Construcţii şi Ştiinţe ale Comunicării, vă invită, vineri 9 decembrie 2011 ora 18: 30 în Wake up Cafe să luaţi parte la proiectul de discuţii libere ,,Let’s talk’’ pe subiecte ca Imagini despre fericire, Concepţii ale perfecţiunii, Lumea prin ochii tăi şi Încă ne uităm la desene animate.
Evenimentul este conceput cu scopul de a creea o oportunitate pentru voi cei care doriţi să vă afirmaţi, dar întâmpinaţi probleme din pricina tracului de public.
Noi vă dăm ocazia să vă daţi şansa de a vorbi fără teama că cineva se va amuza de emotivitatea voastră şi să faceţi împreună cu noi, un pas înainte în a vorbi liber într-un mediu cât mai plăcut şi destins.
Pe lângă subiectele deja stabilite, aşteptăm să veniţi cu idei în cadrul evenimentului, care vor fi dezbătute după epuizarea celor menţionate.
În semn de recunoştinţă şi încurajare a participării voastre la cât mai multe acţiuni de acest fel, vă vom oferi diplome. Beneficiul participării însă, se va vedea în viaţa fiecăruia dintre voi, pentru că acest prim pas vă va arăta că şi voi puteţi.
Vă vom întâmpina cu ceai şi fursecuri într-o atmosferă prietenească.
Raluca Sandu, coordonatoare de proiect
Organizaţia Studenţească Traian Lalescu