Cum sa te-mpiedici cu succes (boacane – prima parte)

edit1M-am tot gandit la faptul ca am lasat asa in aer partea cu boacanele din primul articol si ca e chiar pacat sa fac asta avand in vedere cat de bine ma pricep sa intru singura in incurcaturi. Asa ca in alta ordine de idei, pana se incalzeste apa din boiler, pentru ca da trebuie sa astept 1 ora sa se incalzeasca apa inainte sa fac baie si mai exista si cazuri fericite in care fie intra cineva inainte fie daca cumva uit sa-l aprind sau il gasesc pornit risc sa raman fara apa, dar pana si astfel de mici incurcaturi o sa-mi aduca aminte candva de studentie.

Sa revenim asadar la boacane.

1. Trebuie sa recunosc ca din varii motive personale, sunt talentata la cazaturi. Dar ce se-ntampla atunci cand cazi gramada in fata baietilor ? Intrebare retorica normal, te faci de ras in ultimul hal posibil. O data, de doua ori…de trei ori ??? Da…de trei ori, sa fie cu noroc a treia oara ?

2. Nu-i suficient ca-s impiedicata. Nu..Nu. Cateodata sunt atat de bine dispusa incat imi uit cheile acasa si risc sa raman pe afara pentru ca nu-i asa, viata-i mai frumoasa in exterior :)) dar ce te faci cand ii incurci si pe altii si de doua ori. Da…de doua ori pentru ca eu nu gresesc o data ci de 2, 3,┬á 4, 5, 6 ori ca sa fiu sigura. Asa se face ca daca prima data mi-am amintit de chei dupa ce am iesit din casa si am inceput sa bat in disperare la usa ca nu-mi mergea telefonu si l-am scos pe colegu din baie ca sa-mi deschida, a doua oara l-am tinut fara intentie pe celalalt afara din camera lui pentru ca-mi imprumutase cheile lui si ramasese fara baterie la telefon. Asa ca n-am avut cum sa dau de el sa i le inapoiez.

3. Colac peste pupaza, nu stau bine nici cu orientarea in spatiu, fapt pentru care mi-a luat vreo 3 zile sa invat adresa, intrarea in bloc fiind undeva pe o alee al naibii de bine ascunsa daca nu esti de-al locului incat in alea 3 zile m-am invartit in cerc si am stresat pe altii cu telefoane sa mi se explice pe unde sunt.

4. Dincolo de toate cele scrise mai sus, diminetile sunt cateodata geniale. Spun asta pentru ca daca nu mi se intampla sa ma intorc somnoroasa pe o parte si sa alunec jos din pat atunci sigur ma intorc spre perete si dau cu capul de el. Asa ca din doua una sigur se intampla, depinde cat sunt de obosita.

Mai sunt lucruri de spus, dar mai las sa se adune. Pe data viitoare ­čÖé