Campania ,, O carte pentru un zambet”

copertaIn urma publicarii ebook-ului ,,Astept Raspuns” lansez campania de strangere de fonduri ,,O carte pentru un zambet” cu scopul de a  dona  jumatate din suma stransa din vanzarea cartii unui caz social sau unei persoane aflata intr-o situatie dificila (nevoie de operatie, tratament cancer etc). Durata campaniei ar trebui sa fie de  minim 3 luni.

Trebuie mentionat ca regulamentul sub care a fost publicata cartea de www.edigitala.ro mentioneaza faptul ca 45% din suma iniziala obtinuta din vanzari va reveni automat editurii. Intentia mea este deci sa donez jumatate din acel procent de 55% ramas, care imi va reveni mie.

Termenul de 3 luni pentru desfasurarea campaniei, nu este ales intamplator. Editura face plata trimestrial, ceea ce inseamna ca de la data la care a fost publicata cartea, anume 23 ianuarie 2016, urmatoarea data la care se va face plata de drept este 10 mai.  Mai multe informatii despre asta puteti gasi aici.

Fac apel pe aceasta cale la toate Ong-urile, fundatiile sau persoanele fizice si juridice care doresc sa se implice in promovarea proiectului si in sprijinirea acestei initiative.

Pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla aveti la dispozitie pe langa acest blog si pagina de facebook: https://www.facebook.com/Astept.Raspuns.Official/

De asemenea puteti dona cumparand cartea de aici:

Directionare catre link direct:

http://www.elefant.rol

http://www.barnesandnoble.com

sau  Google play

Cei interesati sa se implice ma pot contacta la adresa de mail:

sandu.alexandra@hotmail.com

Mentionez ca tin foarte mult la seriozitate.

Video de promovare: