Nu exista minciuni, doar adevaruri nespuse | Raluthewriter

Mi-a reamintit cineva de curand o vorba pe care o auzisem si eu candva si mi-a placut, dar o uitasem. Vorba asta spune ca:

,,Nu exista barbati care mint bine, doar femei care ii lasa.”

Ideea in sine e foarte interesanta si vreau sa spun ca ma si amuza teribil pe alocuri, cand imi amintesc anumite momente din viata mea si imi dau seama cat e de adevarata.

Ca fata sau ca femeie de la o anumita varsta, destul de frageda uneori, flerul iti spune franc si obiectiv cand ai in fata un individ care-si testeaza ,,tehnicile de seductie” luand in considerare cu nonsalanta gandul ca ai putea fi mai proasta decat se asteapta el.

8271966_orig

Imi aduc aminte de perioade in care ma amuzam in sinea mea ascultand scuze sau explicatii nefondate, dar pe care era in plus sa le contrazic pana in panzele albe pentru ca as fi creat o discutie interminabila de incercari de convingere si explicatii care mai de care mai creative.

Sunt si situatii in care dincolo de minciuni si aparente, apar cadouri care-ti iau ochii…sau asa ar vrea ei sa se intample, fie ca sunt scumpe, fie ca sunt simbolice, fie ca le imbina pe amandoua.

Sunt barbati carora le place sa foloseasca vorbe mari, iar cateodata iti face bine sa-i asculti chiar daca ai putea sa-i demontezi pas cu pas fiecare minciuna.

Sunt barbati carora le place sa daruiasca, gandind ca doar asa tin o femeie aproape.

Sunt barbati care daruiesc si vorbe si lucruri, dar se impiedica de fapte.

Si noi ne complacem in atentii superficiale, ocazionale. De ce ?

Nu e practica generala, dar ni se intampla macar odata in viata fiecareia din noi sa inchidem ochii in fata vanzatorilor de vise, dar nu din prostie sau naivitate ci din nevoie sau vulnerabilitate.

Momentele sunt importante. Oamenii apar in viata noastra atunci cand avem nevoie de ei si fie ca sunt buni sau rai ne ajuta sa traversam poduri catre capitolele urmatoare.

In astfel de momente avem cel mai mult nevoie de cuvinte. Avem nevoie sa ni se spuna ce vrem sa auzim, chiar si pentru o scurta perioada de timp. Chiar daca-i citim minciuna-n ochi, chiar daca poate, in sinea noastra, totul doare.

Uneori nu mai conteaza nici faptul ca stim cat de tare gresim, we just go with the flow.

Uneori nu mai conteaza nici ce crede el despre tine, nu mai conteaza impresia pe care i-o lasi.

Nu mai conteaza nici faptul ca plutiti pe o barca fara directie.

Tot ce vrei sa faci este sa lasi vantul sa bata chiar si cu riscul ca barca se va lovi intr-o zi de stanci.