Update: În perioada mai -iulie 2016 voi desfasura , campania/proiectul cu scop caritabil ,,O carte pentru un zambet” in cadrul careia, jumătate din banii obtinuti din vanzarea ebook-ului ,,Astept Raspuns”, aparut pe 23 ianuarie la editura Edigitala.ro vor fi donati lui unui student al Universitatii Politehnica, diagnosticat cu sarcom mieloid (tumoare cerebrală) pentru operatia si tratamentul de care are nevoie.

Cartea cuprinde o poveste de dragoste plasata pe meleagurile italiei in perioada baroca, ideala pentru toate varstele si poate fi achizitionata de pe elefant.ro sau barnesandnoble.com pentru cei din strainatate. Pe pagina cartii Astept Raspuns puteti gasi informatii actualizate despre proiect si o recenzie mai ampla.

De asemenea Liga Studentilor Farmacisti din Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timișoaravor desfasoara evenimentul caritabil Limobar. Astfel doritorii au posibilitatea de a alege cum doresc sa doneze, online prin achizitionarea cartii sau in mod traditional.

Pentru detalii legate de Limobar ii puteti contacta direct pe pagina lor de facebook sau la numerele de telefon de mai jos iar cartea o puteti cumpara de aici:  

 Patricia TUȘTEAN:

Coordonator LIMOBAR 0742075649

Ioana-Silvia CĂRĂȘEL

Președinte LSFT 0744324409

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *