Cu totii am citit fel si fel de carti, astfel ne-am dat seama in timp ca sunt lecturi care merg mai bine cu o ciocolata calda si altele pe care le savuram vara la o limonada.

Asadar, cartile care mie mi-au picat mai bine la o limonada vara sau de ce nu, stand cu burta la soare sunt:

  1. Pasi pe nisip – Alex Pop

Habar nu am cine e, dar ma bucur ca i-am citi cartea. E scrisa pe la inceputul anilor 2000 si cuprinde poezii cu iz de vara, e o carte ce am primit-o cadou si o pastrez cu drag.

2.  11 minute – Polo Coelho

E o carte lejera, ca mai toate scrierile lui Coelho insa chiar si asa, e o carte din care ramai totusi cu o lectie de viata, pornind de la faptul ca nu tot ce zboara se mananca si trecand prin viata unei fete care pleaca in calatoria vietii ei pentru a-si urma visul si la destinatie drumul ei se schimba radical.

    3. Fluturi – Irina Binder

Cartea Irinei Binder a fost si este contestata de unii si iubita de altii. Un om care citeste nu trebuie condamnat pentru ce citeste, trebuie invatat sa diferenteze cartile intre ele. Dar dincolo de toate astea Fluturi este un roman foarte uman si foarte aproape de realul vietii cotidiene. Se citeste usor, finalul sau lasa loc imaginatiei si in ansamblu ramai cu o stare placuta dupa ce il termini.

   4. Ben Hur – Lew Wallace

Ben Hur este o lectura linistita si linistitoare. Autorul ne poarta pe urmele lui Iisus in momentul nasterii sale alaturi de cei trei magi pe care ii insotim de-a lungul calatoriei lor in desert, pe tot parcursul cartii.

   5. Un irezistible lord – Nicola Cornick

Usor picanta, cartea descrie povestea de dragoste a unei fete care se indragosteste de prietenul cel mai bun al tatalui sau ( cu mult mai tanar decat tatal). Povestea se desfasoara in paralel cu cercetarile arheologice pe care parintii ei si amicul le intreprind in noua locatie in care s-au stabilit.

Acestea au fost preferintele mele in materie de carti de vara, citite pana acum. Astept comentariile voastre cu pareri si sugestii de lecturi pe care le-ati parcurs si vreti sa le transmiteti mai departe.

Ralu The Writer Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *