In articolul de ieri vorbeam despre cum unii din noi avem tendinta de a generaliza, dupa ce trecem de o anumita perioada de ,,incercari” de a avea o relatie, sau pur si simplu dupa ce ne-am hranit curiozitatea ,,experimentand” cu diverse persoane.

Mai spuneam in finalul articolului ca pana la urma cine ne-a pus sa-i/sa le incercam pe toti/toate ? Esecurile sentimentale multiple, fie ele si dupa relatii de cativa ani sau intalnirile de scurt metraj cu sau fara beneficii te lasa rece si gol in interior, pentru ca lasi fiecarui om o parte din sufletul tau, iar cu trecerea timpului are loc un soi de dezintegrare. Nu mai poti sa oferi tot ce ai oferit cuiva la inceput, si atunci te miri de ce relatiile se rezuma la a fi doar niste simple conveniente ?

Mai trebuie sa spun ca femeile iubesc implicat iar barbatii detasat?! In majoritatea cazurilor noi oferim sentimente, iar ei ascund interese. Pana se hotarasc ca vor stabilitate, relatiile lor cu noi se rezuma la instinct, iar noi dupa ce oferim tot ce avem mai bun, ramanem doar un numar in cercetarea lor. Sunt totusi si femei care fac asta.

Revenind la cele discutate ieri, mai exista o latura la aceasta situatie. Se mai intampla ca doar toti/ toate cu care te intalnesti tu, sa fie la fel, caz in care problema inceteaza sa mai fie externa.

Hey+look+a+title+gotta+hate+those+girls+that+say_10c12c_3678828

Cum vine asta ?

Vine simplu. Vine din faptul ca tu ai un pattern psihologic. Esti obisnuit/a sa fii tratat/a intr-un mod anume, sau inconstient cauti in ceilalti trasturile de care la nivelul constientului te feresti, dar pe care le-ai vazut in jurul tau in mediul familial.

Practic, chiar daca in jurul tau pot exista oameni de calitate, tie iti vor iesi in evidenta doar cei in care simti ca regasesti modele comportamentale cu care esti deja obisnuit/a.

Pe de alta parte se mai poate vorbi si de legea atractiei. Pentru cei care nu stiu ce presupune legea atractiei, ea se explica intr-un mod foarte succint: Atragi ceea ce esti!

Toti visam la cineva care sa aiba cele mai de pret calitati morale si spirituale, dar noi ? putem oferii persoanei respective o relatie la acelasi nivel moral si spiritual??

Prietenelor mele le spun mereu acelasi lucru: Investeste in tine! Dar nu te rezuma la stil si haine, alea vor venii de la sine odata ce incepi sa te califici intr-un domeniu, sa ai o meserie, sa citesti, sa asculti diversi speakeri si sa incerci oricat de greu ar fi sa nu uiti ca traiesti, rezumandu-te doar la platit facturi si mers la lucru.

Ralu The Writer Relatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *