Sport cu bucurie si hrana fara teama :)

Am tot discutat despre produse care fac bine organismului nostru, produse care detoxifica si care ne ajuta sa ne simtim bine, sa ne mentinem sanatosi.

Dincolo de ceea ce consumam, e important sa facem si miscare, iar sportul ne ofera o paleta larga de posibilitati, singurul impediment real este comoditatea de care ne impiedicam cu totii din cand in cand sau din contra mult prea des.

Cand totusi, sportul devine o obisnuinta placuta nici mancarea nu mai reprezinta o problema, sa vorbim deci despre cateva din metodele (dragi mie) de a face sport:

  1. Jogging

Ca vorbim despre jogging-ul clasic sau ca preferam banda de alergat ( atat de linistitoare)  – alergatul este intotdeauna un mod placut de a petrece cel putin o jumatate de ora pe zi in aer liber sau la sala. Personal, prefer sa alerg pe banda pentru ca ma relaxeaza si imi da o stare de liniste. In timp ce alerg pot sa imi las gandurile sa circule, ca in final sa reusesc sa le pun in ordine si sa stiu ce am de facut mai departe in rezolvarea diverselor situatii.

      2.  Role

Mersul pe role e intotdeauna o alternativa distractiva si relaxanta prin care nu te mentii doar in forma ci poti sa petreci si timp de calitate cu prietenii.

     3. Inotul

Personal, profit de orice ocazie mai ales vara,  pentru a merge la inot. Acest tip de sport nu te mentine doar in forma, dar te si racoreste 🙂

Dintre cele trei moduri de a face sport pe care le-am prezentat, cel mai mult prefer jogging-ul fie ca e in aer liber sau pe banda de alergat, dar si inotul pentru simplul fapt ca ma relaxeaza si ma ajuta sa merg inainte cu mai mult spor si mai multa energie.

Partea minunata atunci cand faci sport este ca atata timp cat il practici periodic, poti sa mananci linistit de toate, dar nu orice – sa nu uitam ca un stil de viata echilibrat imbina sportul cu o alimentatie sanatoasa, atat cat se poate.