Hey guys, big news today.

Mi-am dorit multa vreme sa pun cap la cap un ebook pe subiectul dependentei afective si a dezvoltarii personale in general. Astfel ca ieri a fost aprobat de edigitala.ro, editura cu care colaborez astfel ca puteti citi gratuit cartea online

(Cat de curand voi incerca sa pun cartea la dispozitie spre descarcare direct de pe blog)

Ebook-ul este de fapt o colectie cu cele mai bune articole de pe blog, astfel ca cei care imi urmaresc blogul le cunosc deja, insa chiar si asa, avand in vedere ca articolele din carte au fost publicate aleator pe blog in decursul ultimilor 2-3 ani, puse acum intr-o anumita ordine si legandu-se intre ele, prind un cu totul alt contur si ridica zic eu anumite semne de intrebare celor care traverseaza o perioada dificila din punct de vedere emotional, si incearca sa-si inteleaga propriile reactii.

M-as bucura ca cei care aruncati o privire peste tot ceea ce scriu, dar mai ales peste ebook-uri, sa revenit cu un comment, o parere, sau orice considerati ca merita impartasit pe blog.

Va multumesc 🙂

P.S. S-ar putea sa dureze cateva zile/saptamani pana revin cu un nou articol, pentru ca trec prin cateva schimbari, mutari etc. dar incerc sa revin cu vesti cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *