Sunt in Valle d’Aosta de 3 zile ( asta e a treia zi) si cu toate ca am cateva griji pe cap, marunte ce-i drept in comparatie cu altele, de fiecare data cand ies din casa si colind strazile vechi care duc spre centrul orasului, mergand paralel cu zidul vechii cetati romane, privind inainte, zambesc.

IMG_1237

Zambesc pentru ca batrana cetate privita in zare pare ca atinge poalele muntilor care inconjoara zona. Zeci de munti maiestuousi a caror varfuri intetosate par ca ating cerul. Un cer in care varfurile se pierd si natura toata pare smulsa dintr-o carte cu povesti pentru copii.

Zambesc pentru ca imi caut fericirea in lucruri marunte. Pacat insa, ca doar cateodata.

Provocarea zilei de azi si a vietii noastre in ansamblu, e asta. Sa invatam sa ne gasim si regasim bucuria in lucruile marunte. In zambete de copii, in ajutorul pe care il dam altora, intr-o vorba buna, in natura care ne inconjoara fie soare sau furtuna.

Ca om de oras, apreciez si apreciem mult mai mult aceste momente rare din pacate, in care ne intalnim cu natura.

Cu cat avem parte mai des de anumite situatii, cu atat incep sa ni se para mai banale. Dar, daca ati vazut Peaceful warrior, atunci stiti, ca niciun moment nu este obisnuit ­čÖé

IMG_1235

Ralu The Writer dezvoltare personala

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *