Vă mai amintiţi campania pe care am încercat sa o conturez în 2016? Se numea ”O carte pentru un zâmbet” şi viza strangerea de fonduri pentru un băiat bolnav de cancer – iar jumatate din banii care urmau sa fie obţinuţi din vânzarea cărţii, care pe atunci era proaspăt lansată ca ebook, urmau sa fie donaţi.

Cauza nu-mi aparţinea, dar am sperat că alăturându-mă pot face din carte un mijloc secundar prin care se pot obţine banii necesari. Am încercat sa fac asta prin colaborarea cu o ligă, ce în final, nu mi-a susţinut ideea. Nici acum nu înţeleg de ce şi nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu băiatul respectiv, dar sper că a reuşit să învingă şi că trăieşte.

Câteva luni mai târziu, am pus cartea la dispoziţie în mod gratuit timp de două săptămâni, iar efectul a fost neaşteptat. Statisticile primite de la editură arată că a fost citită de peste 400 de ori, lucru pe care l-am menţionat şi pe facebook. Am ţinut să explic asta pentru că le spusesem că şi cu şi fără campanie tot voi dona si vreau să se înţeleagă că nu au fost peste 400 de vânzări ci vizualizări/ lecturi online, după cum puteţi vedea în tabel.

ImmagineAici în mod normal sunt indicate statisticile de preţ pe lună.

raporrt

Versiunea tipărita a cărţii conţine cateva modificări faţă de versiunea iniţială, publicată online. În perioada următoare voi face update versiunii online şi voi posta link-ul pe facebook.

Ralu The Writer Evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *