Si pe tine te-a ajutat arta? Atunci completeaza chestionarul si da share!

Daca va intrebati cumva la ce mai lucrez, am decis sa va povestesc.

Mai tineti minte mini Ebook-ul ”Dependenta afectiva si alte droguri sociale”? Daca inca nu ati citit-o dati click pe imaginea din dreapta si o puteti descarca gratuit.

Am avut bucuria de a vedea reactii deosebite la unii dintre cei care au citit cartea. Oameni aflati pe drumul dezvoltarii lor ca persoane si a cunoasterii de sine si-au rupt din timpul lor si mi-au transmis ca cele scrise de mine i-a ajutat mult, unii au mentionat chiar ca aceasta carticica le-a schimbat mentalitatea. Cu toate ca nu e decat un buchet de articole de pe blog puse intr-o ordine coerenta, m-au bucurat mult reactiile primite. Atat de mult incat am decis sa traduc cele scrise, in engleza si sa extind putin tematica.

Am decis sa realizez un studiu cu ajutorul caruia sa descopar in ce masura oameni care au trecut prin situatii dificile in copilarie sau in orice alta perioada din viata lor, au trecut mai usor peste probleme si cu ajutorul unei laturi artistice. Astfel am alcatuit un chestionar si mi-as dori tare mult sa ajunga sa fie completat de 100 de persoane ca sa pot sa analizez apoi raspunsurile si sa le adaug in carte.

Chestionarul este in limba engleza si il poti completa dand click aici

Apoi ti-as fi recunoscatoare daca ai da chestionarul si prietenilor tai, sa-l completeze si ei.

Toti cei care vor completa chestionarul, vor primi o copie gratuita a cartii pe mail-ul mentionat in chestionar.

Iti multumesc anticipat.