Ralu The Writer: Noi colaborari si perspective!

 Privind in retrospectiva 

sigla

Dupa cum v-am obisnuit, din timp in timp revin cu vesti noi si idei de perspectiva. Dupa  9 ani de blogging, mergand din aproape in aproape in 2016 am reusit sa public Astept Raspuns in editie limitata la Editura Sfantul Nicolae din Braila, iar apoi am facut-o accesibila pe Amazon, alaturi de cea de-a doua carte The Beauty Psychology  care se afla la prima editie si care este inca in curs de a fi imbunatatita si completata.

Timisoara Film Society si un capitol nou plin de creativitate!

44505637_2188528851360420_2200510924849152000_n

Acum, pe sfarsit de 2018 vin spre voi cu doua vesti noi si interesante. Blogul Ralu The Writer devine oficial cartea de vizita in mediul virtual a companiei RALU THE WRITER SRL si odata cu acest lucru sunt bucuroasa sa anunt si colaborarea cu Timisoara Film Society care de trei ani incoace a devenit o emblema pentru scena cinematografica din Timisoara, un domeniu care pana acum a fost prea putin explorat in zona de vest a Romaniei. TFS devenind astfel  un deschizator de drumuri pentru toti cei care doresc sa-si foloseasca latura artistica dezvoltand proiecte de calitate.

Proiecte in desfasurare

Colaborarea mea cu cei de la Timisoara Film Society incepe  prin rolul de coscenarista alaturi de Alina Stavarache  – odata cu noul lor proiect de lung metraj – In soapta – proiect care aduce in prim plan un subiect interesant, controversat si cu totul nou pentru scena filmului romanesc, dar  despre care  va voi spune mai multe la momentul potrivit.

Stati deci pe aproape pentru a fi la curent cu noile activitati artistice marca TFS –Timisoara Film Society  si  RTW – Ralu The Writer.