Voi incepe o serie restransa de ganduri, majoritatea cu referire religioasa. Sper foarte mult sa va placa. Voi incarca linkul de pe blog si pe facebook. Au fost scrise cu scopul de a fi citite in alt cadru de aceea nu le voi modifica spre incheiere. Lectura placuta !

Cugetare…

Traim intr-o lume plina de probleme si totusi e perfecta. E perfecta pentru ca isi urmeaza etapele dupa cum le-a randuit Dumnezeu in cartea sfanta, e perfecta pentru ca natura inca ne permite sa traim, majoritatii dintre noi si e perfecta nu in ultimul rand pentru ca unii din noi inca mai credem in Dumnezeu.
Traversam o perioada plina de evenimente apocaliptice, plina de dezastre care curma vieti si multi dintre noi suferim la aflarea acestor lucruri ceea ce pana la un anumit punct e normal si omenesc. Poate ca multi dintre noi ne punem intrebari in legatura cu motivele pentru care Dumnezeu trimite dezastre naturale asupra lumii, ca sa nu mai vorbim de boli si alte necazuri letale. Pentru a diminua aceste semne de intrebare asupra motivelor Lui, trebuie mai intai sa ne linistim revolta in cazul in care ea exista in sufltele noastre si sa gandim dintr-o cu totul alta perspectiva, mai ales daca din cauza incercarilor mai mult sau mai putin grave unii ne pierdem viata iar altii pierdem persoane dragi. Tatal Nostru Cel Care Este in ceruri, ne incearca tocmai pentru ca ne iubeste si mai presus de toate ne ia La El ca sa ne salveze pentru ca stie ce si cat putem rabda. Asadar nu trebuie sa ne maniem daca Dumnezeu decide sa cheme la El pe cineva drag noua ci trebuie sa fim impacati in sinea noastra pentru faptul ca cel drag noua a fost scutit de a i se intampla lucruri mai dure si a fost chemat pentru a se odihnii pana la Judecata cea Mare.
As vrea din suflet sa plecati astazi acasa cu o ideea mai optimista despre moarte, care nu este nicidecum un sfarsit ci un pas intermediar catre o existenta spirituala alaturi de Dumnezeu la care vom avea acces in functie de marea Sa mila si de faptele noastre bune.
In incheiere as dori sa fac referire la urmatoarele versuri ,, plangand tu ai venit pe acest pamant/ amici ce te-asteptau te-au intampinat zambind /dar sa traiesti astfel incat atunci cand te vei stinge/ sa paresesti zambind / amicii ce te-or plange / alaturi de completarea biblica din Ioan psalmul 6 versetul 47 in care vorbele lui Dumnezeu spun ca ,, Cel ce crede in Mine are viata vesnica’’ pentru ca numai traind dupa legea lui Dumnezeu putem pleca din aceasta lume cu zambetul pe buze. In numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh…Amin.

Ralu The Writer Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *