Sarbatori de suflet si un an de milioane

Iata ca au trecut si sarbatorile. Dar sarbatorile astea au trecut altfel decat ma asteptam. Chiar daca ma simt vinovata de fiecare data cand imi propun sa trec mai crestineste prin sarbatori, decat sa ma limitez la gatit, impodobirea bradului si petrecut timp cu prietenii, anul asta, prietenii si-au petrecut timpul cu mine.

Ar fi fost si mai frumos daca unii din ei n-ar fi fost doborati temporar de o opertatie de apendicita, ( Mire, next time, las-o pe dupa sarbatori)dar…tot raul spre bine. Mai bine acum decat mai tarziu. Si era tabloul si mai complet daca era si Dana cu noi ­čÖü dar…vor veni si zile mai bune.

page

Prin urmare, de Craciun, m-am trezit cu un ,,cadou” venit tocmai din Germania. Un prim Craciun petrecut ┬áalaturi de o prietena de suflet si un revelion in aceeasi formula.

In momente ca astea ne dam seama ca n-avem nevoie de mult in viata, Avem nevoie doar de oamenii potriviti la momentul potrivit. Oameni dispusi sa construiasca amintiri alaturi de noi, doar de dragul unui trecut de care ne face bine sa ne amintim si in speranta unui viitor pe care speram sa nu-l ratam.

E ciudat cum, desi fiecare avem drumul nostru si pasim pe carari paralele in dorinta de a ne construi pe noi insine si de a netezi cararea, vointa sau viata sau ceva in lumea asta mare, ne da ocazia sa ne intersectam drumurile din timp in timp, sa ne reincarcam bateriile si sa apoi sa mergem inainte.

Anul nou, a fost si el unul frumos, plin cu urari de bine, vin fiert, muzica, cu sampanie si veselie in final. Toate la -20 de grade in aer liber.

Sper ca si voi ati petrecut macar la fel de bine daca nu si mai frumos si un 2015 pe placul vostru.