Timeline

A trecut ceva timp de cand n-am mai scris pe blog si chiar mai mult timp de cand n-am actualizat nici pagina de facebook a blogului. Adevarul e ca vine o vreme cand ai impresia ca poate nu toate visele devin realitate si astepti ,,sa cresti”, sa ai stabilitate financiara, macar la un nivel minim, ca sa poti si tu sa misti ceva in acea directie. Se intampla de multe ori chiar si sa simti ca te ia valul vietii si nu mai ai ragaz sa visezi si sa creezi, fiind prea chinuit de cotidian, de cheltuieli si dezamagiri.

Au mai trecut de asemenea 8 ani de cand cartea mea ,,Astept Raspuns” a ajuns de la primele pagini pana la ultimul punct. Si-am incercat in diferite moduri sa o scot din sertar, am trimis-o la concursuri, uneori am publicat fragmente din ea, am dat-o din mana in mana sa fie citita, dar n-a fost sa fie. N-a vazut nici lumina tiparului, nu s-a bucurat nici de prea multe lecturi publice, n-au existat prea multe reactii, nu era momentul.

Copila din mine, cea care a scris-o cu atat inocenta si cu drag, a ramas oarecum dezamagita, dar in timp, adultul a inteles ca Astept Raspuns a fost o prima incercare nevinovata de a scrie. Desi intr-un fel, consider ca povestea e perfecta asa cum e tocmai prin imperfectiunile sale si prin faptul ca reprezinta o stare a mea si felul in care percepeam lumea la un moment dat in timp (intre 16-18 ani), mi-am pastrat dorinta de a o publica intr-un fel sau altul si ma bucur sa pot sa spun ca am reusit.

News

Da!!  Cu ajutorul celor de la www.edigitala.ro pe 23 ianuarie, acum 5 zile Astept Raspuns a fost publicata in format de Ebook si este disponibila pentru cumparare.

Imi doresc foarte tare sa organizez o campanie de strangere de fonduri din vanzarea cartii, dar mai multe despre asta + link-ul de unde poate fi achizitionata cartea in scop caritabil, veti afla in urmatoarele zile. Ramaneti aproape ­čÖé

Ralu The Writer Evenimente

One Comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *