Este Forever Living cea mai mare teapa?

Nu.

Normal ca nu. Este unul din  multele tipuri de MLM, dar unic in felul sau si in acelasi timp o imensa oportunitate de independenta financiara.

Daca ar fi sa fim sinceri cu noi insine, toti cautam un loc de munca in care sa primim un venit stabil pe luna, daca se poate cu eforturi minime.

Dar hai sa vedem, de ce este atat de special Forever Living, spre deosebire de celelalte MLM-uri? Dintr-un simplu motiv:

Aloe Vera – planta cu traditie crestina:

Dupa traditia iudaica de inmormantare, giulgiul in care a fost pus Iisus a fost imbibat in diferite plante si miresme printre care si aloe. In biblie gasim ,, Si a venit Nicodim – cel ce venise la El mai inainte noaptea – aducand ca la o suta de litri de amestec de smirna si aloe” (Noul Testament, Ioan 19:39-40).

O traditie veche de 4000 de ani:

Pana sa primeasca Aloe Vera semnificatie crestina, planta avea deja o vechime datand din anii 4000 I.HR. fiind gasita ca leac sub numele de ,,Ebres” in manuscrisele medicinale ale egiptenilor.

Ce este deci Forever Living ?

O afacere la nivel mondial, deci o sursa de venit.

Un mod de viata.

O sursa de sanatate, fara efecte adverse.

Bucuria de a ajuta.

Ani de experienta

O sumedenie de cazuri de vindecare.

Daca si tu vrei sa ajuti si sa faci parte dintr-o afacere cu traditie, sau pur si simplu vrei sa aduci un beneficiu in sanatatea ta, scrie-mi si te voi ajuta sa ajuti 🙂 si sa te ajuti singur.

Surse articol:

  1. http://lataifas.ro/medicina_naturista_alternativa/59946/aloe-vera-o-planta-biblica-vindecatoare-utilizari-contraindicatii/#
  2. Plante si Miresme Biblice – Ovidiu Bojor, Raducanu Dumitru
  3.  University of Meryland Medical Center  (http://umm.edu)