Cand el iti spune ca nu vrea copii

Mi-au trecut pe langa ureche diverse situatii de-a lungul timpului. Cazuri in care ele se plangeau ca ei nu vor copii, fie ca au deja din relatii anterioare, fie ca au deja in relatia actuala si nu mai vor altii, fie din ce motiv o fi.

Auzind astfel de lucruri, sigur ca ma intristez si ma intristez si mai tare cand aud ca ele se supun, se complac intr-o astfel de situatie fiindca ,,asa vrea el”. Mereu am simtit nevoia sa le transmit cate ceva femeilor care trec printr-o astfel de situatie in relatie/casatorie, dar cum nu poti intra cu bocancii in viata omului si m-am saturat si de comentarii cu privire la lipsa mea de experienta (care nu are legatura cu capacitatea de intelegere si observare), de multe ori am preferat sa tac.

In primul rand, cand el iti spune ca nu vrea copii, e important sa ai in vedere urmatoarele lucruri.

  1. Nu te iubeste pentru cine esti ci pentru ce-i oferi.
  2. Nu te iubeste sincer, te iubeste in mod egoist.

Nu te iubeste pentru cine esti, ci pentru ce-i oferi. Adica? Adica te iubeste pentru corpul tau, pentru cat de bine se simte cu tine nicidecum pentru omul care esti. Nu se gandeste la femeia din tine, dincolo de relatia intima dintre voi doi.

Pentru ca daca s-ar gandi si daca te-ar iubi sincer si curat, nu ar conta ca mai are copii dintr-o alta relatie, sau ca mai aveti deja alti copii. Cu atat mai mult cu cat el deja are, dar voi nu aveti, arata ca el iti ignora sentimentul matern, nevoia de familie si de implinire ca femeie, preferand sa te aiba doar pentru el, refuzandu-ti bucuria fireasca pana la urma de a fi mama, si ar trebui sa-ti indice un semnal de alarma care-ti spune ca Nu te iubeste sincer, te iubeste in mod egoist.

Sa nu uitam ca: ,, Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. ” (1 Corinteni 13:4-8a)