Forever Living Products: Povestea mea

Cine ma cunoaste stie ca nu as promova niciodata ceva ce nu ma convinge mai intai pe mine. Am trecut prin diverse MLM-uri si pe cuvant ca imi venea sa plang cand incercam sa-i vorbesc omului despre produs. Incercam pentru ca aveam nevoie de bani, dar bineinteles ca nu functiona, pentru ca trebuia mai intai sa cred eu ca e bun si aveam o mie de motive sa nu cred asta.

Cand am descoperit Forever, eram departe de gandul la un MLM, dar aproape de produse fara sa stiu ca sunt comercializate de ei. Stiam de existenta gelului de aloe, dar primul meu contact cu produsele a fost  prin samponul si balsamul cu aloe si jojoba, acasa la o matusa. Imi si amintesc reactia unei prietene, dupa ce l-am folosit prima data: ,,Ai fost la coafor?” iar eu numa’ timp de coafor nu aveam…

Abia dupa vreo doi ani, m-am inscris in forever si am inceput sa folosesc Forever Garlic Thyme si Gelul de aloe contra parazitilor intestinali (o problema cu care ma lupt de ceva timp)si am fost surprinsa sa vad cat de repede mi-a calmat simptomele. Acum sunt deja la a doua luna de tratament.

Daca si voi aveti diferite probleme de sanatate pe care le-ati amanat si vreti sa stiti daca se poate rezolva/atenua cu ajutorul produselor Forever sau pur si simplu aveti nevoie de un ban in plus, astept sa-mi scrieti in comentarii la acest post sau pe facebook. Nu uitati ca chiar si atunci cand crezi ca nu mai ai nicio sansa, tot mai exista o sansa. Cea pe care ti-o dai singur.

ws_Freedom_1920x12000