Pachetul Clean 9:Tu te-ai pregatit de vara?

A venit mult asteptata vara si bineinteles ca la fel ca in fiecare an pe unii ne-a prins mai putin pregatit, dar inca nu-i tarziu sa facem ceva ca sa ne bronzam comozi in dresul de baie, fara sa ne simtim stanjeniti de colacei si alte cele. Dincolo de asta daca n-avem nevoie de slabit, oricand e binevenita o eliberare a organismului de toxine. Programul Clean 9 de la Forever poate fi de ajutor.

Ce este Clean 9 ?

Clean 9 este un program complex de detoxifiere a organismului, in doar 9 zile. Cu ajutorul acestui program elimini substantele nocive acumulate de organism ceea ce duce inevitabil si la pierderea in greutate.

Ce contine ?

Clean 9 vine sub forma unui pachet care cuprinde urmatoarele:

Forever Aloe Vera Gel® – 2 flacoane x 1 litru

Forever Lite Ultra Shake® – 1 plic vanilie

Forever Therm™ – 18 tablete

Forever Fiber™ – 9 pliculeţe

Forever Garcinia Plus® – 54 capsule gelatinoase

Produsele se pot obtine si separat, dar nu aduc acelasi rezultat ca atunci cand sunt grupate  in pachetul C9.

Cum functioneaza ?

In interiorul pachetului este o brosura care explica modul in care trebuie consumate produsele, iar pentru testimoniale puteti vedea aici rezultatele altora: Clean 9 testimoniale

Beneficii:

13819742_10154279253908150_144526428_n  

Cui se adreseaza pachetul Clean 9 ?

Pachetul Clean 9 se adreseaza sportivilor si celor care au facut un obicei din a avea grija de sanatatea lor. Dar si celor care doresc sa-si detoxifice organismul, sa-si imbunatateasca nivelul de energie, sa piarda cateva kilograme in timp scurt si astfel sa fie in forma in concediu sau la urmatorul eveniment.

Cum il pot obtine ?

Pentru a comanda pachetul imi puteti scrie pe facebook  sau puteti comanda direct de pe site caz in care obtineti pachetul cu 15% reducere fata de pretul initial afisat.

Pentru detalii si intrebari ma puteti contacta pe facebook.

Tu cum te-ai pregatit de vara ?