Poate te-ai gandit de multe ori ca sunt multe produse de prim ajutor, dar prea putine cu efect imediat si cu atat mai putine sunt cele care sa fie cu adevarat potrivite si copiilor.

Forever s-a preocupat insa, de-a lungul anilor si de acest aspect, pentru ca prima intrebuintare a plantei de aloe este, nu-i asa, aceea de a  veni in ajutorul nostru cu rezultate imediate.

Asadar, la acest capitol putem vorbi cu siguranta despre:

  1. Aloe First

Unul din cele mai cautate produse Forever, dupa Gelul de Aloe,  First de la Forever vine in ajutorul nostru in caz de arsuri provocate de foc sau soare, in caz de iritatii si rani deschise de la transpiratie, este ideal dupa epilare si poate fi aplicat si pe par protejandu-l de factorii de mediu.

Continut: ,,Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, alantoină, glicerină, tocoferol (vitamina E naturală), propolis, extract din flori gălbenele (Calendula officinalis), extract de coada şoricelului (Achillea millefolium), extract din flori şi frunze de cimbru (Thymus vulgaris), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), extract din tulpină şi rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale),  extract din frunze de eucalipt (Eucalyptus globulus), extract din flori de pasiflora (Passiflora edulis), extract din frunze de salvie (Salvia officinalis), extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), extract de limba mielului (Borago officinalis), extract din lemn de santal (Santalum album), polisorbat 20, citrat de sodiu, diazolidinuree, metilparaben.”

2. Aloe Heat Lotion

Un al doilea produs bun in acordarea primului ajutor in caz de lovituri, dar nu mai putin important ca primul, este Aloe Heat Lotion cunoscuta si sub numele de crema rosie. Este utila in dureri de spate si/sau de articulatii, dureri de genunchi provocate de afectiunile osoase cauzate de varsta.

3.  Aloe Vera Gelly

Tot pentru arsuri si iritatii ale pielii, il puteti vedea si in prima poza alaturi de First, este si Aloe Vera Gelly, care mai este cunoscut si pentru efectele benefice in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale.

4.Aloe  MSM Gel

La fel ca si Aloe Heat Lotion este ideal in calmarea rapida a durerilor, fiind un produs pe baza de sulf organic, a treia substanta de baza in organismul uman.

 

Cam acestea sunt produsele utile in acordarea primului ajutor, insa pentru rezultate optime de mentinere a sanatatii pe termen lung se recomanda si ajutare organismului cu unul din gelurile de aloe care regenereaza  sistemele de circulatie, cel osos, cel digestiv si sistemul imunitar printre atatea altele.

Pentru mai multe delatii despre produse si comenzi imi puteti scrie pe facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *