Fetito, alege sa iubesti un barbat…

Oamenilor le place sa creada ca nu au de ales. E mai simplu sa crezi ca ai inaintea-ti, un drum deja batatorit pe-a carui carare trebuie doar sa pasesti, decat sa accepti ca esti responsabila pentru toate alegerile tale, decat sa accepti ca viata ta vine ca o foaie alba pe care tu desenezi tot ce vrei.

Esti tanara. Baietii isi fac loc in preajma ta, fiecare cum stie mai bine. Fiecare cu varsta sa, cu experientele sale, cu suma cunostintelor sale, care cumulate, in timp vor sublinia prin fapte si prin grai experienta de viata al unui om matur, barbat in toata firea.

Dar tu nu ai timp. Tu nu esti nici copil, nici femeie, nici matura, nici imatura. Esti undeva la granita dintre fata care esti si femeia care devi. Mai constienta de tine ca niciodata si totusi in momentul tau de definire. Alege bine.

Alege bine barbatul alaturi de care te vei defini pentru ca doar asa vei deveni o femeie implinita. Alege sa iubesti un barbat.

Alege sa iubesti un barbat pentru hotararea lui si puterea sa de decizie. Pentru siguranta sa de sine si calmul sau matur. Pentru zambetul sau copilaros, jucaus, fugar. Alege sa-l iubesti pentru siguranta pe care o simti cand e langa tine, pentru linistea din bratele lui, acele brate  care oriunde ati fi, te fac sa te simti acasa.

Alege-l pentru claritatea cu care ti-a spus ca vei fi sotia lui, alege-l pe el, pe cel care ti-a respectat demnitatea de femeie si ti-a oferit cu hotarare si fara indelungate asteptari, inima, viata lui si familia pe care o meriti.