Ralu the writer SRL – Istoric si perspective

Desi larg raspandita, limba engleza continua sa fie o necesitate in lume atat in plan personal cat mai ales in plan profesional. Astfel inca din 2013 am inceput sa lucrez cu copii dezvoltandu-mi astfel abilitatile de predare pe care le-am certificat in timp cu ajutorul cursului de pedagogie, nivelul 1.

Din 2017 am inceput sa predau limba engleza si adultilor, iar din ianuarie 2018 am inceput sa colaborez cu diverse scoli de limbi straine, absolvind intre timp si cursul de formator.

In prezent sunt inscrisa la cursul de pregatire pentru examenul Cambridge pe care il voi sustine in decembrie a.c. (2018) si continui sa investesc in mine pentru a putea da valoare oamenilor si pentru a-i putea ajuta sa-si imbunatateasca performanetele in utilizarea limbii engleze.

Misiune

Dincolo de dorinta de a oferii cursuri de limba engleza la un standard european, RALU THE WRITER SRL isi propune sa aduca o schimbare pozitiva in plan social, oferind locuri de munca persoanelor din grupuri dezavantajate. Sentimentul inutilitatii este unul pe cat de rar discutat pe atat de frecvent intalnit in randul celor care ar vrea sa lucreze dar n-o pot face in ritmul general impus facand din aceasta categorie sociala un grup cu un mare potential.

Valori

Cred in bunavointa, perseverenta si munca in echipa, iar echipa e mereu formata din trainer si cursantii sai. Doar angajamentul comun in actiunea de predare-invatare prin bunavointa si perseverenta poate duce la rezultatele dorite de ambele parti.

Această prezentare necesită JavaScript.